ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Світлана Онищук: Талановита молодь – це наше майбутнє

Дата: 09.02.2023 10:57
Кількість переглядів: 102

 

Фото без опису

Щороку обдаровані діти Прикарпаття беруть участь у ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України. Вони займаються дослідницькими пошуками та науковими експериментами і розробками в різних галузях науки, техніки, культури і мистецтва.

Так, за результатами проведення ІІІ етапу конкурсу минулого досягнення двох прикарпатських учнів – Владислава Коцюбинського і Олега Павчака, а  також трьох студентів – Софії Губаль, Анастасії Михайлюк і Максима Скидачука належним чином оцінені на державному рівні - упродовж року вони будуть отримувати стипендію Президента України у розмірі 2600 грн.

Фото без опису

Сьогодні із стипендіатами та їх наставниками зустрілася голова обласної державної адміністрації – начальник обласної військової адміністрації Світлана Онищук.

Керівниця області подякувала переможцям конкурсу за їхню працю, а педагогам, котрі допомагали учням під час написання робіт, - за підтримку та знання.

«Талановита молодь – це наше майбутнє, - звернулася до присутніх очільниця Прикарпаття. – Cаме від наших креативних і обдарованих дітей залежить майбутнє Української держави, її розвиток».

Фото без описуФото без опису

Світлана Онищук відзначила, що високі результати на конкурсі свідчать про патріотизм наших дітей та любов до рідної землі. А таке досягнення є ще одним внеском у нашу спільну Перемогу.

Вона також адресувала слова подяки батькам переможців конкурсу та вчителям, адже, незважаючи на ковід чи війну, педагоги продовжували навчати дітей та дарувати їм тепло своїх сердець і знання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора