ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Івано-Франківщині стартувала національна кампанія рекрутингу «Гвардія Наступу»

Дата: 03.02.2023 11:18
Кількість переглядів: 88

 

Фото без опису

 

Україна готується остаточно вигнати окупантів зі своєї території. Готується ретельно. Для виконання цього надскладного завдання потрібно постійно посилювати наші спроможності. Тому сьогодні на пресбрифінгу спільно із представниками Національної поліції, Прикордонної служби, Національної гвардії України розповіли детальніше про цю кампанію, а саме про формування восьми додаткових бригад Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. Вони мають посилити наші сили під час майбутнього наступу.

☝️Важливо: це жодним чином не мобілізація. Це суто добровільний набір. Кампанія спрямована винятково на найм вмотивованих людей, які добровільно записуються до тих бригад, що відповідають їм за ідеологією та цінностями.

➡️Формування цих бригад вже почалося. Кістяк складається із офіцерів та солдат, які мають величезний бойовий досвід, та проявили себе найкращим чином на різних ділянках фронту. Доукомплектація нових бригад відбуватиметься винятково з добровольців. Їм пропонують конкретні й дуже гідні умови служби, можливість отримати професію і досвід, стати частиною великого колективу - українських захисників.

✅️Якщо ви прагнете якомога швидше викинути російських загарбників з української землі та звільнити усіх наших людей, то запрошуємо вступати до лав нових підрозділів. З усіма необхідними документами ви можете звернутися до семи визначених ЦНАПів нашої області. Їх перелік тут https://bit.ly/3l4GaH5

🕛Вони працюють без вихідних з 9 до 19 год.

🤝Єднаймося і акумулюємо всі наші зусилля, щоб 2023 рік був роком нашої Перемоги!

Слава Україні!🇺🇦

#ГвардіяНаступу


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора