ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Україна Соборна. Разом до Перемоги: Запоріжжя - Івано Франківськ»

Дата: 23.01.2023 10:03
Кількість переглядів: 132

 

Фото без опису

 

 

Між Івано-Франківською та Запорізькою обласними військовими адміністраціями у форматі телемосту відбулося засідання «круглого столу» на тему «Україна Соборна. Разом до Перемоги: Запоріжжя - Івано-Франківськ ».

Захід, у якому взяли участь заступник голови обласної державної адміністрації Віталій Ільчишин, голова Запорізької ОВА Олександр Старух, а також представник 102 окремої бригади територіальної оборони імені Дмитра Вітовського, присвятили відзначенню 104-ої річниці Дня Соборності України.

Віталій Ільчишин від імені голови обласної військової адміністрації Світлани Онищук привітав учасників засідання із річницею Дня Соборності, а також різдвяними святами.

«День Соборності України – це не лише пам’ять про наше героїчне спільне минуле, це згуртована співпраця заради майбутнього, коли ми спільно, із різних областей, боремося з окупантами, відстоюємо свою свободу та незалежність, працюємо в тилу, щоб наше військо було сильним і могло давати гідну відсіч ворогу, - підкреслив Віталій Ільчишин. – Цьогоріч наше Різдво сповнене смутку, адже за Україну віддають свої життя найкращі сини та дочки нашої держави. Віримо, що наступного року ми відзначатимемо різдвяні свята у мирі та з Перемогою».

За словами Віталія Ільчишина, Івано-Франківщина всіляко підтримує жителів Запорізької області, зокрема, прикарпатці відкрили свої домівки та серця для понад 10 тисяч запоріжців.

Під час заходу юні вихованці дитячої школи мистецтв № 1 імені Миколи Лисенка м. Івано-Франківська повіншували всіх присутніх та побажали миру, добра та злагоди.

На завершення зустрічі Віталій Ільчишин подякував за ініціативу у створенні телемосту та пообіцяв сприяти подальшій плідній співпраці між регіонами задля якнайшвидшої Перемоги.

 

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора