ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Світлана Онищук вручила медаль «За заслуги перед Прикарпаття» науковцю Івану Климишину

Дата: 20.01.2023 10:56
Кількість переглядів: 82

 


Фото без описуСьогодні голова обласної державної адміністрації – начальник обласної військової адміністрації Світлана Онищук в онлайн-форматі поспілкувалася із доктором фізико-математичних наук, професором, дійсним членом Наукового товариства ім. Т. Шевченка та  Міжнародної астрономічної спілки Іваном Климишиним. 

За вагомий внесок у розвиток освіти і науки на Івано-Франківщині, популяризацію астрономії, сумлінну багаторічну працю, а також з нагоди 90-років від дня народження керівниця області удостоїла Івана Климишина медаллю «За заслуги перед Прикарпаттям». 

Фото без опису

Очільниця області привітала Івана Климишина з відзначенням ювілею та побажала науковцю міцного здоров’я та довголіття.

«Завдяки вашій мудрості, багатому досвіду на науковій ниві молоде покоління прикарпатців мають гідний приклад для наслідування, - звернулася до ювіляра керівниця області. - Бажаю вам міцного здоров'я, сил, щоб і надалі надихати ваших вихованців на нові відкриття у науці. А сьогоднішня нагорода «За заслуги перед Прикарпаттям» тільки підкреслює ваш внесок не тільки у розвиток фізико-математичних наук, а й вашу поважність  для нашої області".

Фото без опису

Принагідно зазначимо, що за багаторічну плідну педагогічну, наукову, виховну та громадську діяльність Івана Климишина відзначено також орденом «За заслуги» ІІІ ступеня, грамотами голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації та голови Івано-Франківської обласної ради, грамотами Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Також науковець має звання «Почесний Громадянин міста Івано-Франківська».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора