ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Алгоритм погодження та проведення культурно-мистецьких і спортивних масових заходів

Дата: 29.12.2022 11:12
Кількість переглядів: 512

1. Обласні підвідомчі установи галузі культури проводять власні мистецькі заходи згідно напрямків діяльності, визначених їх статутами, відповідно до плану роботи, погодженого управлінням культури, національностей та релігій ОДА та не потребують додаткового погодження з Радою оборони області. Плани заходів подаються в управління до 25 числа місяця, що передує визначеному у плані.

2. Заходи, організаторами яких є творчі спілки, установи, організації, 1111, фізичні особи та інші суб’єкти господарювання і проводяться в приміщеннях обласних підвідомчих установ, інших комунальних закладів обласного рівня, закладах культури державної форми власності, відбуваються за умови надання орендарю дозволу ради оборони області на проведення заходу після погодження на захід місцевої територіальної громади. Організатор заходу не пізніше 10 робочих днів до проведення заходу звертається за отриманням дозволу до ради оборони області листом (який подається особисто, поштою, в тому числі на електронну пошту). У повідомленні організатор заходу має зазначити: дату проведення, час початку та тривалість мирного зібрання; мету проведення; місце або маршрут; ШБ організатора та відповідальної особи; інформацію про намір встановлення тимчасових споруд та використання звукопідсилювальної техніки. Дирекція обласної підвідомчої установи зобов’язана надати орендарям всю інформацію щодо заходів безпеки у відповідному закладі. У разі повітряної тривоги необхідно негайно припинити масовий захід, сповістити про повітряну тривогу учасників та забезпечити їхню евакуацію.

3. Заходи, які проводяться на території районів Івано-Франківської області, організаторами яких є установи, підприємства, організації, 1111, фізичні особи, ГО та інші суб’єкти господарювання, зареєстровані на території району, відбуваються за умови надання організатору дозволу на проведення заходу оперативним штабом підтримання правового режиму воєнного стану РВА та за умови погодження керівництвом місцевої територіальної громади. Для цього організаторам цих заходів необхідно звертатися (особисто, поштою, в тому числі на електронну пошту відповідної районної військової адміністрації) за погодженням до районних військових адміністрацій, на території, яких планується проводитися захід, не пізніше, ніж за 10 робочих днів до дня проведення заходу. У повідомленні організатор заходу має зазначити: дату проведення, час початку та тривалість мирного зібрання; мету проведення; місце або маршрут; ШБ організатора та відповідальної особи; інформацію про намір встановлення тимчасових споруд та використання звукопідсилювальної техніки. При цьому організатори цих заходів мають забезпечити дотримання громадського порядку учасниками масового заходу. У разі повітряної тривоги необхідно негайно припинити масовий захід, сповістити про повітряну тривогу учасників та забезпечити їхню евакуацію.

4. Масові заходи культурно-мистецького спрямування, які проводяться на відкритому просторі, погоджуються у тому ж порядку, що і заходи, що проводяться у захищених приміщеннях (пункти 2, З алгоритму). Відповідним структурним підрозділам ОДА/ОВА, районним військовим адміністраціям необхідно забезпечити розміщення на сайті Івано-Франківської обласної військової адміністрації та сайтах районних військових адміністрацій порядок надання дозволів на проведення заходів культурно-мистецького спрямування.

Згідно з рішенням Ради оборони області, затвердженим розпорядженням Івано -Франківської обласної військової адміністрації від 04.10.2022 № 366


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора