ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Підтримуючи Збройні Сили ми наближаємо нашу перемогу: Василь Бровчук.

Дата: 19.12.2022 10:42
Кількість переглядів: 115

 Фото без опису

В умовах воєнного стану, у важкий час для країни всі небайдужі долучаються до підтримки як Збройним Силам України- нашим захисникам і захисницям,так і внутрішньо переміщеним особам в усіх населених пунктах держави.

Згідно укладених договорів про співпрацю Верховинська районна державна адміністрація тісно співпрацює з військовими частинами, всебічно допомагає матеріально- технічним забезпеченням, лісом, буржуйками, продуктами харчування, гігієною, ліками та всім необхідним.

Зокрема до ВЧ А2637 Військово-морських сил України, яка базується в місті Очаків було відправлено деревину для будівництва фортифікаційниї споруд. РДА надіслала допомогу відповідно клопотанню командира військової частини військово-морських сил м.Очакова у в’язку з численними обстрілами рашистів для укріплення території.

Відзначимо,що очільника району Василя Бровчука нагороджено пам'ятним знаком від командувача ВМС ЗСУ за сприяння Військово-морським силам України та надану допомогу військовій частині в рамках співпраці.

Нагороду та подяку за допомогу військовим морякам голові району вручив заступник керівника військової частини Олександр Кубишкін, який з робочим візитом відвідав Івано-Франківщину.

В ході зустрічі посадовці обговорили питання подальшої співпраці щодо зміцнення матеріально-технічної бази військової частини та інші важливі питання.

Наближаємо нашу перемогу разом !

Слава Україні !

Слава ЗСУ!

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора