ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова РВА Василь Бровчук відвідав найвіддаленіше відділення ВПС району

Дата: 16.12.2022 10:01
Кількість переглядів: 103

Фото без опису

 

Голова районної державної адміністрації –начальник військової адміністрації Василь Бровчук з робочим візитом відвідав відділення інспекторів прикордонної служби «Перкалаб» відділу прикордонної служби «Селятин» 31 прикордонного загону.

 

В ході зустрічі голова військової адміністрації Василь Бровчук спільно з начальником відділення капітаном Симоном Соловйовим та головою Білоберізької  громади Дмитром Іванюком обговорили питання матеріально-технічного забезпечення, потреби відділення та готовності до несення служби в зимовий період.

 Під час візиту на відділення  ВПС голова району мав можливість поспілкуватися з військовими 4 відділу прикордонної служби прикордонної комендатури швидкого реагування 7 прикордонного загону, котрі  на даний час знаходяться на відновленні в підрозділі. Військовослужбовці- прикордонники з  перших днів війни стали на захист держави і тримали  оборону від жорстокого ворога.

 

По завершенню зустрічі Василь Петрович подякував за роботу прикордонників на території району, зі свого боку запевнив спільній співпраці задля перемоги нашої держави і передав благодійну допомогу для відділення, а саме теплі покривала, побутову техніку, засоби гігієни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора