ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Шановні військовослужбовці, дорогі захисники та захисниці України, ветерани військової служби! Сильні, хоробрі, надійні, непереможні - на землі, у повітрі, на воді!

Дата: 06.12.2022 10:08
Кількість переглядів: 73

Фото без опису

Щиро вітаю вас з Днем збройних сил України!

Бажаю мирного неба над головою, єдності, благополуччя й добробуту вам та вашим родинам!

Сьогодні служити в лавах Збройних сил − це справжній подвиг, бо немає більш благородної місії, ніж захищати свій народ і свою Батьківщину.

Жодні слова не здатні в повній мірі передати те значення, яке мають ЗСУ для Української Держави. Та ту вдячність, яку кожен українець відчуває сьогодні до своїх захисників. Щосекунди, перебуваючи в надзвичайно важких умовах, бійці ЗСУ платять величезну ціну за те, щоб кожен із нас мав можливість прокидатися зранку та жити далі.

Низько схиляю голову перед родинами загиблих воїнів. Героїчний чин полеглих Героїв за незалежність і цілісність назавжди буде жити в серцях майбутніх поколінь.

Впевнений, що наші воїни і надалі з честю виконуватимуть свій громадянський, військовий і патріотичний обов’язок, а Збройні Сили стають дійсно надійним щитом миру і безпеки, гарантом територіальної цілісності та суверенітету України.

Віримо у Вас та нашу Перемогу.

Слава ЗСУ! Слава Україні

Бережи вас, Боже!!

Голова районної військової адміністрації

Василь Бровчук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора