ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сьогодні, українці відзначають державне свято − День Збройних Сил України − свято справжньої мужності, героїзму і відваги

Дата: 06.12.2022 10:02
Кількість переглядів: 71

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

З нагоди відзначення Дня Збройних Сил України голова районної військової адміністрації Василь Бровчук привітав працівників Верховинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки та вручив грамоти працівникам за сумлінне виконання службових обовязків, професійну майстерність, дисциплінованість, самовідданість і відповідальність та з нагоди 31-ї річниці Збройних Сил України.

Василь Петрович зазначив, що День Збройних Сил України має особливе значення, адже на Збройні Сили, як відомо покладається оборона України, захист її суверенітету та територіальної цілісності. Наша незламна армія крок за кроком звільняє захоплені ворогом території, викидаючи фашистську нечисть з рідної землі. За період повномасштабної війни росії проти України наші воїни доказали, що є найкращими у світі захисниками і ніколи не дозволять російській орді знову поневолити Українську державу.

Військовослужбовці спільно владою та з громадою селища молилися у церкві Успіння Пресвятої Богородиці за наших Захисників та Захисниць, які ціною власного життя виборюють територіальну цілісність України. Помолилися і за мир та найшвидшу перемогу над ворогом.

Опісля молебня на Алеї Слави та на могилах полеглих військовослужбовців священнослужителі громади відправили поминальну панахиду.

Під час заходів Валентині Іванівні Дідківській - матері загиблого Героя Андрія Дідківського, вручено орден посмертно за мужність III ступеня сина Героя.

Відзначимо, що молебні за Збройні сили України, мир та перемогу відбулися по всіх храмах району.

Слава ЗСУ! Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора