ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Шановні волонтери! Ваша робота -вияв сміливості та незласності!

Дата: 05.12.2022 12:05
Кількість переглядів: 97

Фото без опису

5 грудня в Україні та світі відзначають Міжнародний день волонтера.

Цей день присвячений людям, які добровільно та безкорисливо допомагають тим, кому необхідна допомога. Сьогодні українські волонтери – це важлива частинка нашого народу, яка наближує нашу спільну перемогу.

Українцям здавна були притаманні традиції взаємодопомоги, але роком народження українського волонтерства по праву можна вважати 2014 – саме Революція Гідності, а потім і повномасшатбне вторгнення росії дали поштовх розвитку волонтерства в нашій країні, яке з поодиноких спорадичних випадків виросло в потужний громадянський рух.

Турбота про людей і тварин, солідарність і гуманна корисливість, духовність і громадянська чеснота, взаємодовіра, жертовність, солідарність і відповідальність – це лише частина якостей притаманних волонтерам. Волонтерство – це не робота, а покликання. Це спосіб життя і мислення. Небайдужість до чужої біди, причетність і співпереживання – те, що веде волонтерів вперед.

Дякуємо вам за ваше добре серце! Будьте здорові і щасливі, радійте, мрійте і надихайте, спонукайте і підтримуйте! Бережіть ваш вогник доброти і діліться ним з усіма, хай ваші добрі справи повертаються до вас сторицею!

Голова районної військової адміністрації

Василь Бровчук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора