ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Заступник голови ОДА Віталій Ільчишин зустрівся з представником Міністерства закордонних справ України в місті Ужгород Іваном Лукачуком

Дата: 01.12.2022 11:13
Кількість переглядів: 73

 

Учора заступник голови обласної державної адміністрації Віталій Ільчишин і перший заступник голови Івано-Франківської обласної ради Василь Гладієм зустрілися з представником Міністерства закордонних справ України в місті Ужгород Іваном Лукачуком. Участь у зустрічі також взяв начальник управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій ОДА Олександр Зрайко.

 

Під час зустрічі йшлося про про реалізацію транспортних проектів та залучення до їх реалізації закордонних партнерів. Окрім того, Іван Лукачук розповів про можливості надання допомоги місцевим органам влади і самоврядування у процесі здійснення ними зовнішніх зносин.

«Зараз важливо спільно координувати зусилля щодо представлення України на міжнародній арені, співпрацювати з нашими партнерами, розвивати зв’язки та спільні проєкти, адже у складний для держави маємо гуртуватися зусилля заради спільної мети – перемоги України над ворогом», – переконаний Віталій  Ільчишин.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора