ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Світлана Онищук: Спільно з Калущиною передали на передову банно-пральний комплекс для наших захисників та захисниць

Дата: 25.11.2022 11:38
Кількість переглядів: 137

 

На виконання доручення голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації - начальниці обласної військової адміністрації Світлани Онищук для бійців батальйону територіальної оборони Калуського району, які перебувають на передовій та виконують бойові завдання, Калуська районна військова адміністрація передала  банно-пральний комплекс, облаштований на базі вантажної машини Mercedes-Benz, оснащену системою обігріву повітря та трьома душовими кабінками. 

Зараз спільно з районними військовими адміністраціями готуються ще декілька таких комплексів для наших військовослужбовців. Про це розповіла голова обласної державної адміністрації – начальниця обласної державної адміністрації Світлана Онищук.  

Цей мобільний банно-пральний комплекс забезпечить доступ до гарячої води навіть у польових умовах, адже він може працювати як від генератора, так і від нагрівання альтернативними видами палива (дровами). На фронті, в екстремальних умовах, військовослужбовці матимуть змогу помитися, випрати та висушити одяг.

У Калуському районі цей проєкт реалізований завдяки зусиллям благодійників, жителів міста Калуш - Ігоря Олійника, Богдана Дем’яніва та Романа Сагана. 

Світлана Онищук зазначила: «Сподіваюся, що для наших військовослужбовців цей комплекс  буде корисним. Щиро вдячна людям, чиїми зусиллями реалізовано такий проєкт. Такі вчинки вкотре демонструють, що наші краяни в такий нелегкий для України час не залишаються осторонь потреб військовослужбовців та роблять свій внесок у Перемогу. А Перемога, переконана, обов’язково буде, і ми наближатимемо її разом, кожен на своєму фронті!».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора