ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вистояли на Майдані – переможемо у війні!

Дата: 22.11.2022 12:07
Кількість переглядів: 70

 

 

21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи, що об’єднав дві знакові події у новітній історії країни – Помаранчеву революцію 2004 року та Революцію Гідності 2013 року. Події Майданів змінили народ, його погляди, мрії та віру у своє європейське майбутнє, об’єднали нас у спільній боротьбі за свою Батьківщину, за свободу, гідність, за право на майбутнє.

Сьогодні, у дев´яту річницю початку масових акцій громадського протесту, що відбулися під час Революції Гідності, у селищі Верховина до стели Героїв Небесної Сотні прийшли віддати належну шану патріотизму й мужності громадян, які стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору представники органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, духовенство, учнівська молодь, громадськість.

Представники влади  поклавши квіти до стели Героїв Небесної Сотні та запаливши лампадки, під час проведення священнослужителями панахиди, об’єдналися у спільній молитві за Україну та український народ з єдиним бажанням – жити у мирній країні – Україні.

Також  на віче юні таланти виконали  патріотичні пісні

На заході йшлося про те, що тільки в єдності можна досягти величної мети – вигнати ворога і відбудовувати економічно й духовно багату, вільну,  демократичну й незламну України, якою пишатимуться наші нащадки.

Революція Гідності дала нам історичний шанс, відчинила вікно можливостей для кардинальних змін, в основі яких – цінності демократії та свободи.

Все буде Україна!

Слава Україні!

Слава Героям!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора