ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ветеранський бізнес на Прикарпатті підтримає програма «Варто»

Дата: 21.11.2022 10:32
Кількість переглядів: 100

 

Фото без опису

Український ветеранський фонд Міністерства у справах ветеранів повторно запустив програму фінансування ветеранського бізнесу «Варто 2.0.»

За цією програмою ветерани, а також родини полеглих чи померлих захисників і захисниць можуть отримати від 500 тисяч до мільйона гривень на розвиток власної справи.

Прийом заявок триває до 26 листопада 2022 року (18:00).

Учасниками конкурсного відбору проєктів можуть бути: ветерани та члени сімей загиблих, які зареєстровані відповідно до вимог законодавства як фізичні особи-підприємці; юридичні особи, зареєстровані не пізніше ніж за два роки до отримання фінансової підтримки, засновниками яких є ветерани, члени сімей загиблих.

Більше про умови та покрокову інструкцію переглядайте на сайті Українського ветеранського фонду: https://veteranfund.com.ua/contests/varto_2-0/.

Запитання та уточнення щодо проєкту надсилайте на пошту veteranfundua@gmail.com із зазначенням теми листа «Конкурс Проєктів». Можна також телефонувати за номером +38 096 333 68 33.

Додамо, що перший конкурс фінансування ветеранського бізнесу «ВАРТО» тривав з 5 вересня по 5 жовтня цього року. Переможцями стали 30 проєктів ветеранів-підприємців, а також родичів полеглих захисників.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора