ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Сірко: Трьом громадам Верховинського району передали гуманітарну допомогу для ВПО

Дата: 14.11.2022 11:32
Кількість переглядів: 127


Три громади Верховинського району отримали наднеобхідну гуманітарну допомогу, яку надали міжнародні партери обласної військової адміністрації з Польщі, Чехії та Німеччини. А це – Верховинська, Белоберізька та Зеленська. Про це розповіла заступниця голови обласної державної адміністрації Людмили Сірко.

Посадовиця у коментарях зазначила, що задля забезпечення потреб внутрішньо переміщених людей, котрі прибули на Прикарпаття, саме ці територіальні громади отримали продукти харчування - м’ясні консерви (2 палети), цукор (5 палет), макарони (3 палет), борошно (2 палети). А також нові жителі нашої області отримають ковдри (2 палети) та засоби санітарної гігієни (2 палети).

«Спільно із міжнародниками ми організували роботу щодо підтримки внутрішньо переміщених людей. Наша область прийняла понад 147 тисяч переселенців. Працюючи із благодійниками ми щодня вивчаємо потреби ВПО, які проживають у кожній територіальній громаді та враховуємо їх потреби. Нам вдалося акумулювати на складах продукти харчування та засоби гігієни, яких потребують переселенці. Ми передаємо трьом громадам Косівського району необхідну допомогу для того, щоб вони забезпечували потреби ВПО», - зазначила Людмила Сірко.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора