ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Митрополит Київський і всієї України Епіфаній побував на Прикарпатті та провів святкову літургію

Дата: 07.11.2022 10:34
Кількість переглядів: 100

 

Цими вихідними Прикарпаття відвідав Митрополит Київський і всієї України Епіфаній. У межах свого візиту в неділю, 6 листопада, Митрополит очолив святкову Божественну літургію в Свято-Троїцькому кафедральному соборі з нагоди 30-річчя відновлення Івано-Франківсько-Галицької єпархії та 25-річчя архієрейської хіротонії владики Іоасафа.

Фото без описуФото без опису

Помолитися та привітати владику Іоасафа з важливими подіями прийшла й голова обласної військової адміністрації Світлана Онищук.

Фото без описуФото без описуЗауважимо, Митрополит Івано-Франківський і Галицький Іоасаф вже чверть століття ревно працює на ниві архіпастирського служіння. За минулі роки в єпархії чимало зробив для становлення церковного життя в усьому її різноманітті – словом і, перш за все, особистим прикладом переконливо засвідчуючи про живу і діяльну віру. Завдяки його старанням збудований Манявський чоловічий монастир – святиня, до якої щодня прямують сотні вірян Православної Церкви України.

«Бажаю нашому владиці, щоб Пречиста Богородиця і надалі була Провідницею на його дорогах служіння Христовій Церкві і українському народові! Хай Господь винагородить за жертовне служіння повнотою дочасних та вічних ласк», – сказала Світлана Онищук.Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора