ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Меморіальному сквері Івано-Франківська пролунав «Дзвін пам’яті» за всіма Захисниками України, які віддали власні життя у боротьбі за нашу країну

Дата: 31.10.2022 12:32
Кількість переглядів: 73

 

ахід відбувся за участю голови обласної державної адміністрації – начальниці обласної військової адміністрації Світлани Онищук, голови обласної ради Олександра Сича, духовенства, військових, ветеранів російсько-української війни та родичів загиблих Героїв.

Фото без опису

У спільній молитві присутні вшанували пам’ять всіх захисників України, які загинули у боротьбі за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

Фото без описуФото без опису

«Сьогодні ми вшановуємо тих, хто віддав життя у боях за рідну країну. Наші кращі сини й доньки боронять її, захищаючи право українців самостійно господарювати на своїй землі. За це вони віддають найцінніше – свої власні життя. Наші Захисники борються за те, щоби усі українці мали змогу жити вільно у нашій Богом даній країні. А наші нащадки мали щасливе майбутнє. Ми повинні щодня дякувати Захисникам і Захисницям, виявляти пошану та підтримувати їхні сім’ї», – наголосила у коментарі представникам засобів масової інформації Світлана Онищук.

Фото без опису

За полеглими відслужили поминальну панахиду, а до могил Героїв представники влади поклали квіти та лампадки.

Фото без опису

За мужність, самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, загиблих Героїв нагородили відзнаками, які вручили їхнім родинам.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора