ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Над чим працювали фахівці соціальної сфери Прикарпаття впродовж року, – на колегії профільного департаменту ОДА підбили підсумки

Дата: 27.10.2022 11:27
Кількість переглядів: 116


За участю заступника голови облдержадміністрації Людмили Сірко та під головуванням в. о. директора департаменту соціальної політики ОДА Уляни Миронюк вчора відбулося засідання колегії департаменту соціальної політики облдержадміністрації. У його роботі взяли участь керівники структурних підрозділів з питань соціального захисту населення райдержадміністрацій та міських рад.

Основну увагу під час колегії приділили обговоренню актуальних питань щодо внутрішньо переміщених осіб, ветеранів та учасників війни, стану погашення заборгованості з виплати заробітної плати, а також підбиттю підсумків роботи за 9 місяців 2022 року.

Говорячи про  роботу закладів соціального захисту області, Людмила Сірко зазначила, що нині ця сфера Івано-Франківщини працює у посиленому режимі, адже регіон став прихистком для сотень тисяч людей, котрі постраждали від російських окупантів. Івано-Франківська область є надійним тилом для тимчасово переміщених осіб.

Посадовиця також акцентувала увагу на необхідності організації теплих обідів і пунктів обігріву для безхатьків, забезпечення комфортних умов проживання в прихистках для внутрішньо переміщених людей, надання територіальним громадам, які прийняли найбільшу кількість ВПО, продуктів, гуманітарної допомоги, потребі забезпечити архітектурну доступність пунктів тимчасового перебування/проживання відповідно до вимог доступності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора