ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Долині відбувся Всеукраїнський турнір з боксу «Кубок Прикарпаття-2022»

Дата: 25.10.2022 10:26
Кількість переглядів: 101

 

22-23 жовтня у Долинській дитячо-юнацькій спортивній школі «Юність» змагалися місцеві спортсмени, діти з інших областей України, у тому числі з тимчасово окупованих територій. Загалом на ринг, як повідомляють у Долинській міській раді, вийшли близько 300 боксерів із Івано-Франківської, Закарпатської, Львівської, Чернівецької, Вінницької, Київської, Черкаської, Хмельницької, Херсонської, Запорізької, Харківської, Донецької областей.

Організаторами змагань виступили Долинська міська рада, відділення Національного олімпійського комітету України в Івано-Франківській області, Федерація боксу в області. Серед почесних гостей заходу – міський голова Іван Дирів, голова відділення Національного олімпійського комітету в області, заслужений тренер з боксу та заслужений працівник фізичної культури та спорту України Мирослав Карабін, багаторазовий чемпіон України, переможець кубка Європи, чемпіон світу серед юніорів, учасник Олімпійських ігор в Сіднеї Сервін Сулейманов та чемпіон Європи, призер чемпіонату світу та Олімпійських ігор в Сіднеї Сергій Данільченко.

Призерам турніру вручили близько 70 комплектів медалей і грамот, пам’ятні призи від Долинської міської ради.

Окрім цього, організатори провели нараду, на якій  йшлося про подальші плани співпраці та розвитку спорту в Долинській громаді. Міський голова підкреслив, що спорт робить громаду сильнішою. На Долинщині багато активної молоді, котра хоче займатися спортом і бере участь у змаганнях, тому передусім важливою є увага, допомога і підтримка в організації і проведенні різного рівня турнірів та розвитку спортсменів.

«Скільки б не тренувався, а без змагань не знатимеш, чого вартий», – наголосив Іван Дирів.

Долинці вітають усіх учасників змагань, їхніх батьків та тренерів з успішним завершенням турніру. А ще дякують Збройним силам України за те, що завдяки їхньому захисту на теренах нашого краю мали змогу провести свято боксу.

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора