ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Верховинщину з робочим візитом відвідала делегація ІФНТУНГ

Дата: 24.10.2022 09:44
Кількість переглядів: 131

Фото без опису

20 жовтня відбулося виїзне засідання ректорату директорів Івано-Франківського національного технічного  університету нафти і газу.

Дана  зустріч відбулася у приміщенні Верховинської районної державної адміністрації за участі керівництва району, голів територіальних громад та  представників органів  місцевого самоврядування у форматі круглого столу.

Присутніми було напрацьовано шляхи співпраці між Івано-Франківським національним технічним  університетом нафти і газу, районною військовою адміністрацією і районною радою та територіальними громадами району. Перший проректор, доктор технічних наук, професор ІФНТУНГ Олег Мандрик  наголосив, що підготовка та підписання договорів про співпрацю буде основою для подальшої успішної роботи в рамках значної низки спільних проектів. Результатом впровадження, яких стане стабільний економічний та соціально-культурний розвиток гірського регіону. 

Перша заступниця голови РВА Світлана Уршеджук, висловила подяку керівництву університету за ініційовану та проведену робочу зустріч на теренах Верховинського району – «маємо велику надію, що в майбутньому наші випускники, які виберуть і будуть здобувати вищу освіту у вузі ІФНТУНГ, свої набуті знання використають на відбудову та розвиток нашої держави. Ми повинні забезпечити максимальну співпрацю, зокрема у організації підвищення кваліфікації державних службовців, стажування та проходження практики студентів у районних структурах. Це забезпечить міцне підгрунтя для подальшого сталого  розвитку, як району так і області в цілому».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора