ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Райдержадміністрації долучаться до облаштування банно-пральних комплексів для прикарпатських військових

Дата: 20.10.2022 13:44
Кількість переглядів: 138

 

Голова обласної державної адміністрації – начальник обласної військової адміністрації Світлана Онищук провела онлайн-нараду з головами районних військових адміністрацій.

Було розглянуто низку важливих питань. Зокрема, йшлося про облаштування банно-пральних комплексів для бійців, які нині перебувають на фронті.

Фото без опису

Нагадаємо, що раніше в області організували створення трьох мобільних комплексів для захисників 102-ої окремої бригади територіальної оборони. Для цього спільно з волонтерами та військовими було відремонтовано три пересувні вагончики та оснащено їх усім необхідним.

Оскільки існує потреба ще в 5-ти банно-пральних комплексах, вирішили, що до неї долучаться районні військові адміністрації. Керівники місцевих адміністрацій мають вивчити обсяги необхідних робіт щодо переобладнання вагонів під комплекси та відповідно забезпечити посильну допомогу у цьому питанні.

Фото без опису

Окрім того, облдержадміністрація та райдержадміністрації наразі працюють над забезпеченням прикарпатських військових зимовою формою. До слова, такий одяг уже шиють.

Світлана Онищук на нараді також акцентувала увагу на питанні формату роботи навчальних закладів.

Фото без опису

«Одним із актуальних питань на сьогодні залишається навчання наших школярів та студентів. Чимало батьків хвилюються про безпеку своїх дітей і за якість навчального процесу, – зауважила очільниця області. – Адже під час тривалих повітряних тривог учні, перебуваючи в укритті, не навчаються, тому чимало батьків вважають за доцільніше проводити навчання онлайн. Тож ми вивчатимемо це питання і приймемо необхідні рішення».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора