ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сьогодні, у величне християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці, Верховинщина відзначила День захисників і захисниць та 80- ту річницю створення Української Повстанської Армії.

Дата: 14.10.2022 16:45
Кількість переглядів: 194

Фото без опису

Вшановуючи пам’ять Героїв України, начальник РВА Василь Бровчук поклав квіти до могили Воїнам УПА та пам’ятних знаків загиблим захисникам України.

«Це свято увібрало в себе глибинні історичні традиції українців. Сьогодні ми згадуємо тих, хто в різні часи національної історії загинув у боротьбі за свободу і незалежність, та дякуємо тим, хто продовжує боротися зараз. Нехай їхній незламний дух стане невичерпним джерелом натхнення для розбудови сучасної та міцної України», - зазначив голова РВА.

Також у рамках заходів відкрито меморіальну стелу героям Верховинщини «Воїнам, загиблим за волю України» . «Ми пам’ятаємо кожного, хто відав своє життя за нашу свободу, за наше майбутнє, за нашу незалежність. Схиляю голову і розділяю разом із близькими та рідними біль непоправної втрати. Дякую за найбільшу жертву, свідомо віддану своїй державі. Наш народ ніколи не забуде кожного й кожну. Пам’ятаймо про наших Героїв, які допомагають нам тримати прапор свободи!».

Священики відслужили чин панахиди за Героями, які віддали своє життя за нашу державу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора