ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Шановні жителі Верховинського району, шановні ветерани Української Повстанської Армії! Дорогі Захисники і Захисниці України!

Дата: 14.10.2022 13:06
Кількість переглядів: 172

 

Фото без опису

Від щирого серця вітаю вас зі святом Покрови Пресвятої Богородиці, Днем захисників і захисниць України, 80-річчям створення Української Повстанської Армії та Днем українського козацтва!

Поєднання цих свят є символом зв’язку багатьох поколінь захисників України, які впродовж століть боронили українські землі від ворогів, зверталися до Пресвятої Богородиці за заступництвом і вважали її своєю небесною покровителькою.

14 жовтня – важливий день для українців та має особливу цінність сьогодні, коли Україна опинилась у полум’ї війни, і ми пишаємось героїзмом та мужністю сучасних доблесних воїнів, які є гідними спадкоємцями славних предків та зі зброєю в руках захищають Україну від російської навали.

Шановні ветерани УПА, велика вам подяка за те, що відстоювали свободу й честь української нації. Ми пам’ятаємо тих, хто боровся за Україну, хто віддав свою молодість, силу, здоров’я, пожертвував власним добробутом та поклав своє життя за те, щоби ми могли жити в Українській незалежній державі.

Сьогодні у запеклих боях з окупантами гартується не лише українське військо, а й українська державність. Шановні захисники України, ви ризикуєте своїм життям заради всіх нас і нашої держави, не даєте злочинцям панувати на українській землі! Ви зміцнюєте нашу віру в перемогу України та надихаєте нас жити, творити, працювати на її благо.

Українці будуть завжди пам’ятати тих, хто без вагань став на захист України, хто в наші дні заплатив за свободу найдорожчу ціну – власне життя, чий героїчний чин стане прикладом для майбутніх поколінь. Схиляю голову перед подвигом полеглих Героїв.

3 нагоди свята вітаю усіх, хто носить високе звання Захисника України. Бажаю вам міцного здоров’я, мужності, сили духу, вашим родинам – злагоди та добробуту, а покров Пресвятої Богородиці нехай вас завжди оберігає! Молимося за вас, воїни України!

Бажаю добра кожній родині Верховинського району, а нашій державі – процвітання, сили й слави!

Віримо в наших Захисників! Перемога буде за нами!

Слава Україні! Героям слава!

Голова районної державної адміністрації - начальник районної військової адміністрації

Василь Бровчук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора