ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Богдан Футерко: 12 річницю з часу заснування відзначає ЦНАП міста Івано-Франківська

Дата: 10.10.2022 10:33
Кількість переглядів: 154


 

6 жовтня центр надання адміністративних послуг міста Івано-Франківська відзначив 12-річчя з дня створення.

Заступник голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Богдан Футерко привітав керівництво та весь колектив ЦНАПу з днем заснування та відмітив, що Івано-Франківський ЦНАП займає лідируючі позиції у сфері надання держпослуг не тільки в області, а й в Україні. Зокрема, ЦНАП міста Івано-Франківська  - на першому місці серед центрів надання адмінпослуг нашої країни за відгуками відвідувачів та на п’ятому місці рейтингу «Топ – 10 точок доступу». 

«Прийміть щиросердечні вітання з нагоди вашого свята. Бажаю вам розвиватись, не зупинятись на досягнутому задля поширення кращих практик в забезпеченні системи якісного надання адміністративних послуг відвідувачам. Нехай ваш професіоналізм, високі моральні якості, самовідданість справі та бажання служити людям і надалі сприяють добробуту не тільки жителів громади, а й держави в цілому. Бажаю вам міцного здоров’я, невичерпної енергії, нових здобутків та заслуженої шани від людей! Нехай завжди будуть поруч талановиті однодумці та позитивно налаштовані відвідувачі! 

Хай справа, якій ви присвячуєте життя, приносить успіх та задоволення. У ваших родинах хай завжди панує мир і благополуччя, а кожен день дарує радість та нові перемоги!  Амбітних планів вам, унікальних можливостей та підкорення нових вершин!», – зазначив Богдан Футерко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора