ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Якість освіти під час воєнного стану – пріоритетне завдання для держави

Дата: 10.10.2022 09:56
Кількість переглядів: 156

 

Фото без опису

 

7 жовтня, відбулася непересічна подія для Верховинського району в який завітала делегація з високоповажних гостей, а саме: - міністра освіти і науки України Сергія Шкарлета і міністрів та заступників міністрів освіти Польщі, Чехії, Естонії, Латвії, Литви, яку зустрічали голова обласної державної адміністрації Світлана Онищук, директор департаменту освіти і науки ОВА Віктор Кімакович, ректор Прикарпатського Національного університету ім.В.Стефаника Ігор Цепенда, керівники району та територіальної громади

З метою детального аналізу та моніторингу навчання школярів гірських територій під час воєнного стану зустріч делегації відбулася на базі Криворівнянського ліцею ім. М.Грушевського Верховинської громади. Високопосадовців зустрічали - директорка навчального закладу Лілія Стефурак разом із учнями ліцею по особливому урочисто - із короваєм та з гуцульською привітністю.

Далі поважні гості оглянули навчальний заклад, облаштоване укриття, шкільний музей, класні приміщення та відвідали навчальний процес у НУШ.

Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет у своїй промові відзначив, що саме освітянами проводиться надзвичайно відповідальна та потужна робота, результатом якої є високі досягнення у всіх галузях науки наших талановитих дітей, які стають справжніми патріотами, гідні сини і дочки нашої країни, які в майбутньому будуть відновлювати країну і творити нашу нову історію.

«Візит гостей такого високого рівня це справжня подія не лише для району а й для області» - зазначив голова району Василь Бровчук.

«Ми щиро раді вітати Вас на гуцульщині. Пане Сергію Миколайовичу, високоповажні Міністри, Світлано Василівно, гості, щиро дякую за візит, переконаний ,що спільна праця по всій вертикалі влади принесе хороший результат. Ми всі працюємо задля однієї мети- забезпечити відповідні умови навчання нашому підростаючому поколінню»- сказав очільник району.

Відзначимо, що на завершення візиту приємним подарунком став новий шкільний автобус, який міністр освіти та науки України Сергій Шкарлет вручив Верховинській громаді для забезпечення потреб підвозу учнів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора