ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Сірко відвідала соціальні заклади Верховинщини

Дата: 06.10.2022 14:16
Кількість переглядів: 176

  Фото без опису

З метою ознайомлення умов перебування внутрішньо переміщених осіб та  моніторингу забезпечення належного облаштування матеріального фонду соціальних закладів  району, де проживають ВПО, заступниця голови обласної державної адміністрації  Людмила Сірко відвідала Верховинський район.

Людмила Іванівна спільно з головою районної військової адміністрації Василем Бровчуком, головою районної ради Юрієм Філичуком та першою заступницею РВА Світланою Уршеджук відвідали ряд соціальних закладів, зокрема Центр соціально-психологічної допомоги в селищі Верховина,  Криворівнянський ліцей, Буковецьку гімназію, Національно-природний парк «Верховинський»,  Красноїльський ліцей та відділення стаціонарного догляду Територіального центру соціального обслуговування Верховинської селищної ради в с. Красноїлля.

Посадовці спілкуючись з керівниками закладів, здійснили огляд приміщень, обговорили матеріально-технічне забезпечення та проблемні питання для вирішення яких потрібно допомоги по вертикалі влади. Людмила Іванівна у кожному із відвідуваних об’єктів спілкувалася із людьми, які проживають у соціальних закладах району з метою вивчення ситуації та вдосконалення механізму надання постійної допомоги для  даної категорії переселенців і в цілому для всіх ВПО, які проживають на даний час у Верховинському районі.

Також в ході візиту очільник району зазначив, що внутрішньо переміщені особи котрі втікали від війни і  проживають в нашому районі – це вразливі  верстви населення, яким потрібна всебічна підтримка з боку влади.

 «Дякую Вам За візит Людмило Іванівно. Ви мали нагоду особисто поспілкуватися з керівниками соціальних закладів, людьми похилого віку та дітьми, побачили проблематику, яка є і  ту роботу яку вдалося налагодити та зробити. Вдячний за постійну підтримку від обласної влади і на подальшу тісну співпрацю задля однієї мети-допомагати людям  та забезпечувати належний тил.

Також дякую міжнародним донорам, громадським організаціям, волонтерам ми маємо можливість допомагати. Всі разом ми робимо велику справу»- сказав голова РВА Василь Бровчук.

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора