ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання голови райдержадміністрації – начальника районної військової адміністрації Василя Бровчука із Днем працівників освіти

Дата: 02.10.2022 14:17
Кількість переглядів: 129

Фото без опису

Шановні освітяни Верховинського району! Прийміть щирі вітання з професійним святом.

Бути вчителем, вихователем, наставником — це мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям, людяністю. Вчитель — це складна професія, яка вимагає надзвичайних сил, мужності та гідності. Але Ви, дорогі наші вчителі, вважаєте цю професію справою свого життя.

У цей складний для України час я дякую кожному з вас, хто став на захист нашої держави. Хай Господь допоможе виконувати нові складні завдання, і повертатися якнайшвидше до своїх професійних обов’язків.

Дорогі працівники освіти! Дякую вам за постійну самопожертву і щоденну самовіддачу, благородну любов і турботу, віддане служіння улюбленій справі, терпіння, мудрість, наполегливість і високий професіоналізм.

Від щирого серця бажаю кожному з вас мирного неба, міцного здоров’я на довгі літа, щастя, добробуту, невичерпної наснаги, Божої благодаті, любові та злагоди!

З повагою

Голова РВА Василь Бровчук.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора