ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відзначили День працівника освіти

Дата: 03.10.2022 10:58
Кількість переглядів: 155

 

 


Фото без опису

У Верховинській громаді відзначили День працівників освіти

Напередодні Дня працівника освіти, що традиційно відзначають в Україні у першу неділю жовтня, відбулося урочисте засідання з нагоди професійного свята.

У заході взяли участь представники керівництва району, селища та профільних відділів.

Шановані гості дякували педагогам та працівникам відділу освіти молоді та спорту за натхненну, самовіддану й невтомну працю, за великий талант і покликання, за вміння знаходити в маленьких дітках майбутніх академіків, різних митців, науковців.

До привітань долучився голова районної військової адміністрації Василь Бровчук.

В першу чергу Василь Петрович привітав зі святом вчителів, які мужньо стали на захист нашої держави. Побажав вчителям- воїнам здоров´я та сили у нелегкій службі, швидкої перемоги і повернення до своїх прямих обов´язків – сіяти зерно науки в молоде покоління.

Також голова району сказав- «виховання підростаючого покоління – надважлива робота, результатом якої є формування гідних, свідомих, освідчених людей, які вміють думати, критично мислити, знають свою історію, плекають культуру і розвивають Україну. Праця освітян у ці непрості часи набуває нових, неоціненних граней. Це покликання, в яке кожен освітянин вкладає частинку своєї душі».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора