ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На базі КП «Міськсвітло» провели показове спеціальне об’єктове навчання з цивільного захисту

Дата: 23.09.2022 11:14
Кількість переглядів: 168

 

Відповідно до Плану основних заходів цивільного захисту Івано-Франківської області на 2022 рік, затвердженого розпорядженням Івано-Франківської облдержадміністрації від 02.02.2022 № 33, 22.09.2022 комунальному підприємстві «Міськсвітло» провели показове спеціальне об’єктове навчання з цивільного захисту для фахівців з питань цивільного захисту районних військових адміністрацій і виконавчих органів територіальних громад.

У навчаннях взяли участь начальник управління з питань цивільного захисту облдержадміністрації Володимир Стебницький, заступник Івано-Франківського міського голови – директор департаменту по взаємодії зі Збройними силами України, Національною гвардією України, правоохоронними органами та надзвичайними ситуаціями Руслан Гайда.

Показове спеціальне об’єктове навчання проводилося під керівництвом директора КП «Міськсвітло».

Фото без опису

Фахівцями навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Івано-Франківської області було доведено до присутніх розгорнутий алгоритм дій керівництва об’єкту, об’єктових комісій з надзвичайних ситуацій та евакуаційної, керівника робіт і штабу з ліквідації надзвичайної ситуації, формувань цивільного захисту, працівників підприємства при виникненні надзвичайних ситуацій. Також було представлено пакет формалізованих документів, які відпрацьовуються під час підготовки до проведення об’єктового навчання з цивільного захисту.

Фото без опису

Під час другого етапу навчань виконувалися практичні заходи щодо гасіння умовної пожежі на підприємстві та порятунку потерпілих осіб. З цією метою були залучені аварійні формування КП «Міськсвітло», Івано-Франківська МАРС, підрозділи аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України в області, підрозділи ГУ Національної поліції в  області, бригади швидкої невідкладної медичної допомоги КНП «Обласний клінічний центр ЕМД та МК Івано-Франківської обласної ради».

Показове спеціальне об’єктове навчання проведено на достатньо високому професійному рівні.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора