ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

МФОЗНС Команда «Регіон Карпат» NEEKA відвідала Верховинську громаду

Дата: 16.09.2022 09:56
Кількість переглядів: 165

 

 

Фото без опису

З метою підтримки внутрішньо переміщених осіб, які перебувають у тимчасових центрах проживання у Верховинському районі МФОЗНС Команда «Регіон Карпат» NEEKA відвідала Верховинську громаду. 

Для подальшої тісної співпраці та налагодження комунікації у громадах району представники команди «Регіон Карпат» NEEKA провели семінар на тему «Мінімальні стандарти управління притулками»  для керівників соціальних закладів  за участі першої заступниці голови районної військової адміністрації Світлани Уршеджук.

  • На семінарі піднімались питання важливості підтримки внутрішньо переміщених осіб психологічного здоров’я в період кризових ситуацій, розглядали методи та практики для надання різних вид допомог певним категоріям осіб  та базові методи і принципи захисту осіб, які  опинилися в чужому регіоні.
  • Звертаємо  увагу всіх переміщених осіб -для отримання якісної безкоштовної юридичної консультації всі бажаючі, зокрема, постраждалі під час воєнних дій на окупованих територіях можуть отримали від фахового юриста- представника  «Регіон Карпат» NEEKA за телефоном 066 646 33 63

 

Щиро дякуємо за неодноразову гуманітарну допомогу від фонду МФОЗНС «Регіон Карпат» NEEKA для нашого району.

 

Продовжуємо працювати разом????

 

Спільно  ми прямуємо до нашої перемоги!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора