ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

НЕЗЛАМНА, НЕЗДОЛАННА, СИЛЬНА:У ВЕРХОВИНІ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

Дата: 25.08.2022 10:02
Кількість переглядів: 418

Фото без опису

 

Сьогодні, 24 серпня, Верховина разом із усією країною відзначає День Незалежності.

На жаль, у 31-у річницю відновлення Незалежності держави,

в Україні триває героїчний захист Збройними Силами своєї незалежності та територіальної цілісності українських кордонів проти широкомасштабного російського вторгнення. Сьогодні, 24 серпня рівно пів року, як росія проливає кров невинно убієнних українців, нищить міста та інфраструктуру, пів року, відколи мужні захисники і захисниці стали на захист держави та показують всьому світові відважність, незламність і героїзм.

До річниці Дня Незалежності України тематичний захід відбувся на співочому полі за участі керівництва районної військової адміністрації, районної та селищної рад, керівників підприємств установ та організацій, духовенства та гостей селища.

Хвилиною мовчання за загиблими Героями вшанували полеглих воїнів Верховинщини. Після того священнослужителі спільно із всією громадою помолились за мир та спокій, за перемогу рідної України. Опісля посадовці поклали квіти до Стели Героїв Небесної Сотні.

З привітальними словами до гостей свята звернулися представники влади.

«31-й рік Незалежності, 8-й рік війни з агресором. Але насправді ця війна триває набагато довше, – звернувся до громади голова районної військової адміністрації Василь Бровчук – Кілька століть за суверенітет, соборність і право самостійно визначати свою долю борються не лише воїни, а й увесь український народ. Але нас не здолати, ми переможемо! Бо за нами правда і з нами Бог. Слава Україні!».

Завершились урочистості з нагоди 31-ї річниці Незалежності України концертом, який підготував відділ культури Верховинської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора