ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова районної військової адміністрації Василь Бровчук: «Вірю у Збройні Сили України»

Дата: 11.08.2022 10:27
Кількість переглядів: 133

 Фото без опису

11 серпня у рамках реалізації Всеукраїнської акції «Вірю у Збройні Сили України» голова районної військової адміністрації Василь Бровчук виступив у прямому ефірі радіо «Гуцульська Столиця»

З початку широкомаштабного вторгнення росії  головним завданням влади є забезпечення наших військовослужбовців всім необхідним для відсічі та стримання збройної агресії ворога.

         З місцевих бюджетів Верховинської, Білоберізької, Зеленської сільських рад на заходи територіальної оборони станом на 10.08.2022 року використано 3,5 млн. грн.

Найбільшу кількість допомоги від влади та верховинців одержав батальйон ТРО так як найбільш чисельніший. Також не забуваємо за «десятку» та інші військові частини де проходять службу наші верховинці.

Щодо останніх  постачань в червні-серпні на передову:

  • автомобіль   для медиків батальйону ТРО;
  • чотири сучасні квадрокоптери для підрозділів  10-ї окремої гірсько-штурмової бригади.  До придбання одного з них також долучилися працівники поліції, служби безпеки, рятувальники та інші районні служби.
  • автомобіль  високої прохідності FORD RANGER придбаний волонтером Олександром Ковальчуком для бойових медиків і за сприянням районної військової адміністрації та волонтера  Сергія Кацарського
  • 32 тисячі гривень  з благодійного  турніру з міні-футболу «Все буде Україна!».
  • автомобіль  Mercedes для потреб 52 стрілецького батальйону ЗСУ до придбання транспортного засобу зокрема долучилися керівники  приватних підприємств - супермаркет " Бартка", інтернет провайдер "Чіпнет", БО "Доброгір" так і державні підприємства - Верховинська  районна військова адміністрація, Верховинська районна лікарня,  територіальний центр комплектування та соціальної підтримки. Разом з автомобілем військовою адміністрацією передано необхідні для військових агрегати (генератор, зварювальний апарат, бензопила), засоби гігієни та продукти харчування.
  • придбані та будуть в найближчий час передані: Акумулятор, пускозарядний пристрій, інвертор перетворювач, блок автономного освітлення, метеостанція та генератор бензиновий (на загальну суму 95 тис.грн.).

Продовжується мобілізація транспортних засобів.  Станом на сьогодні мобілізовано 36 одиниць техніки.

  • Районною військовою адміністрацією забезпечується логістика централізованої передачі посилок (речового майна, продуктів харчування та ін.) в зону виконання бойових завдань.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора