ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Шановні Верховинці! Вітаю Вас із національним святом нашої державності — Днем Незалежності України!

Дата: 24.08.2022 10:21
Кількість переглядів: 119

Ця визначна дата навіки увійшла в історію нашої держави золотою сторінкою її біографії, започаткувала нову епоху в житті нашого народу, законодавчо закріпила його вікові демократичні прагнення до національного відродження та духовної свободи,

Всупереч тому, що вже шостий місяць триває жорстока повномасштабна війна російської федерації проти України, наша держава відзначає це свято, аби наголосити всьому світу, що українці завжди відстоювали незалежність, свободу та територіальну цілісність країни і сьогодні мужньо обороняють її від російського ворога. Бо нас усіх поєднують не лише символи державності – прапор, герб та гімн, а й звичаї та традиції, а головне – велика любов до Батьківщини!

Це свято передає дух патріотизму та гордості за свою націю, яка, проходячи випробування, створює свою незалежну державу, знаменуючи єдність, міцність волі і духу українського народу в усіх куточках нашої країни.

Щиро вітаю усіх земляків, зокрема, тих, хто відстоює нашу незалежність на лінії фронту і в тилу. Від усієї душі зичу Вам та Вашим рідним міцного здоров’я, миру, добра, щастя, достатку, щедрої долі та подальших перемог в усіх справах.

Україна – сильна, вільна, незламна, а українці – непереможні, спільними зусиллями відстоїмо, відбудуємо та відродимо нашу славетну державу.

Вірю: Перемозі бути! Вільній, незалежній, квітучій державі Україні бути!

Зі святом Вас! Слава Україні!

Голова Верховинської військової адміністрації Василь БРОВЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора