ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Робоча нарада у голови РВА Василя Бровчука

Дата: 23.08.2022 19:20
Кількість переглядів: 235

Фото без опису

Сьогодні,23 серпня голова районної військової адміністрації Василь Бровчук провів робочу зустріч з начальником обласного управління лісового та мисливського господарства Сергієм Кокоцем та директором ДП «Верховинське лісове господарство» Олександром Александровим, за участі першої заступниці голови РВА Світлани Уршеджук.

В ході зустрічі посадовці обговорили питання реформування лісової галузі, раціональне використання лісових ресурсів, сучасні технології лісо вирощування, збереження існуючих і створення нових високопродуктивних насаджень.

Голова району Василь Петрович зазначив - «питання реформування лісової галузі обговорюється вже не перший рік. Маємо надію,що всі рішення в реформуванні і зміни будуть прийняті виважено».

В свою чергу Сергій Кокоць запевнив, що на сьогодні основними пріоритетними напрямками діяльності лісогосподарських господарств є встановлення чітких правил на ринку деревини, і законодавчих ініціатив, які дозволять лісівникам ефективно працювати, впроваджувати сучасні технології лісовирощування, здійснювати лісовідновлення та працювати над створенням нових робочих місць, тобто організовувати на місцях поглиблену переробку деревини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора