ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова РВА Василь Бровчук зустрівся з депутаткою Європарламенту Віолою фон Крамон-Таубадель

Дата: 24.08.2022 10:17
Кількість переглядів: 141

У рамках візиту на Верховинщину депутатки Європарламенту Віоли фон Крамон-Таубадель голова районної військової адміністрації Василь Бровчук провів робочу зустріч з пані Віолою за участі народного депутата Миколи Княжицького, голів територіальних громад, голови районної ради та керівників району.

Найважливішим питанням на даній зустрічі розглянули підтримку від країн ЄС та реалізацію міжнародних проектів під час війни, які спрямовані на організацію забезпечення проживання та реабілітацію внутрішньо переміщених осіб в умовах воєнного часу. Також, голови територіальних громад доповіли про реалізацію реформи децентралізації, зокрема, який на сьогодні фінансовий стан громад і в цілому про переваги та недоліки реформування. Поряд з цими питаннями, на зустрічі було розглянуто діяльність та перспективи розвитку лісової і туристичної галузей, обговорили роботу медицини та послуги, які надає Верховинська ЦРЛ, як жителям району так і внутрішньо переміщеним особам.

Акцентувалась увага на потребі відкриття пункту пропуску через державний кордон між Верховинським районом і Румунією для потенційного розвитку економічної складової області та можливості капітального ремонту доріг місцевого значення до сільських населених пунктів району.

На завершення Василь Петрович подякував Віолі фон Крамон-Таубадель за візит, зазначив у важливості великої підтримки депутатів країн Європейського Союзу для України у такий тяжкий час. «Ми переконані, що завдяки таким візитам підтримка України на міжнародній арені лише зростатиме» -сказав голова району і вручив високоповажній гості сувенір на згадку про гуцульський край.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора