ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Верховині відбувся захід приурочений Дню Державного прапора

Дата: 23.08.2022 17:41
Кількість переглядів: 132

Фото без опису

День Державного Прапора – це свято всіх поколінь українців. Це данина поваги символу держави, що пройшов довгий, часом героїчний, часом трагічний шлях. Під рідним прапором український народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність і самостійність. Благородні синій і жовтий кольори неба і пшениці символізують велику працю наших людей від сходу до заходу й з півночі до півдня України.

Так, з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України біля стели Героїв Небесної Сотні відбулася церемонія підняття Державного Прапора України за участі перших керівників району, військових, громадськості. На цьогорічне відзначення Дня Державного Прапора на Верховинщину завітали почесні гості- депутатка Європарламенту Віола Фон Крамон-Таубадель та народний депутат України Микола Княжицький, які долучилися до урочистостей.

Право підняти Державний прапор надали активному волонтеру Івану Юряку та військовослужбовцю лейтенанту Юрію Кікінчуку. Опісля священнослужитель Ігор Рибенчук промовив молебень за мир в Україні.

З привітальними словами до громади зверталися як гості краю так і керівники району. Бажали мирного неба над Україну у такий важкий час, перемоги, добра і витримки нашим військовослужбовцям, які боронять суверенітет України.

Тематичні музичні вітання линули для учасників заходу.

Завершилися урочистості спільним виконанням з хором під керівництвом Володимира Дутчака духовного Гімну України «Боже великий, єдиний, нам України храни».

Віримо в нашу Перемогу! У наших Захисників, які обов’язково з перемогою повернуться додому!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора