ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Світлана Онищук: Ми постійно спілкуємося з людьми, збираємо потреби та комунікуємо з міжнародними донорами, щоби забезпечити усім необхідним людей із числа ВПО

Дата: 19.08.2022 15:14
Кількість переглядів: 161

 

Міжнародна неурядова організація «Save the Chilren»  продовжує надавати гуманітарну допомогу внутрішньо переміщеним людям, які проживають на Прикарпатті. В Івано-Франківську представники громадської організації «Донецька обласна організація Всеукраїнської організації «Союз осіб з інвалідністю України», які співпрацюють з міжнародним донорами,  за сприяння представника Урядового уповноваженого з прав осіб з інвалідністю в Івано-Франківській області Миколи Макара передали для переселенців  чергову гуманітарну допомогу. 500 сімей із дітьми отримали  найнеобхідніші засоби гігієни. Загалом, «Save the Chilren» уже передали для  потребуючих близько трьох тисяч наборів.

Фото без опису

З волонтерами та переселенцями, які змушені були покинути свої домівки через військові дії, спілкувалася  голова обласної державної адміністрації - начальник обласної військової адміністрації Світлана Онищук. За словами очільниці  області, Прикарпаття прийняло понад 146 тисяч  переселенців, тільки у Івано-Франківській громаді проживають 25 тисяч внутрішньо переселених людей. 

Фото без опису

«Ми постійно спілкуємося з людьми, збираємо потреби та комунікуємо з міжнародними донорами, щоби забезпечити  усім необхідним  наших громадян. На сьогодні важливим завданням є підготовка до зими приміщень для довготривалого перебування  внутрішньо переміщених людей.  Обрано заклади обласного підпорядкування та комунальної форми власності, у яких проводяться ремонтні роботи. На території області люди будуть забезпечені таким житлом, - наголосила Світлана Онищук. – Надважливим є належне проходження опалювального сезону в осінньо-зимовий період. За всіма показниками область на 73 %  готова до його проведення. Зима буде складною, тому сьогодні ми з головами територіальних громад чітко обговорили потреби та необхідні кроки задля  його забезпечення. Ворог підступний, ніхто не знає, як може розвиватися ситуація. Ми маємо бути готовими до будь-якого розвитку подій. Перемога буде за нами!».  

Більше фото за посиланням.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора