ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Чергове засідання комісії у голови РВА Василя Бровчука

Дата: 15.08.2022 10:21
Кількість переглядів: 135

 Фото без опису

Днями  в голови районної військової адміністрації Василя Бровчука  відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань соціально-економічного розвитку, інвестицій, будівництва, туризму, екології, лісового, сільського і дорожнього господарства, комунальної власності, розвитку малого та середнього бізнесу за участі членів комісії.

На порядку денному  було розглянуто ряд  ключових  питань, зокрема члени комісії  розглянули питання роботи Верховинського  автотранспортного  підприємства і перспективи розвитку  в цілому. Окремо приділено увагу питанню транспортного сполучення в районі, роботи окремих перевізників та проблематику автобусних рейсів де виникали перебої протягом останнього півріччя. Враховуючи потреби населення обговорили механізм  щодо відновлення автобусного сполучення до села Голошино з  районного центру.

Окремо підіймалося питання  про проблематику вивезення твердих побутових відходів  в районі та роботу Верховинського ККП.

За результатами засідання комісією прийняті відповідні виважені рішення та рекомендації, які будуть розглянуті на черговому засіданні районної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора