ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Напрацьовано механізми координації роботи обласної військової адміністрації та міжнародних донорів

Дата: 10.08.2022 10:50
Кількість переглядів: 282

Спільні дії обласної військової адміністрації і міжнародних донорів дозволять вирішити актуальні проблеми внутрішньо переміщених осіб на Прикарпатті. Про це сьогодні йшлося під час онлайн-наради в обласній державній адміністрації.

Спілкувалися з гуманітарними партнерами заступники голови обласної державної адміністрації Людмила Сірко та Вадим Созоник.

Фото без описуФото без опису

Зазначалося, що в області працюють 26 міжнародних донорів, зокрема, OCHA Ukraine, Швейцарський Червоний Хрест, Міжнародна організація з міграції (МОМ), Металаб, ЮНОПС, Карпат NEEKA, TERRE DES HOMMES та інші. Вони здійснюють роботи з реконструкції будівель, капітальні та поточні ремонти приміщень для внутрішньо переміщених людей. Станом на сьогодні уже відібрано 28 об’єктів. Для 23 із них готується проєктно-кошторисна документація. Є також об’єкти, де облаштовують кімнати для інтелектуальних занять, проводять косметичні ремонти та сантехнічні роботи.

Наголошувалося, що до проведення робіт долучилися ще два нових міжнародних донори, які зацікавлені і будуть допомагати у реалізації проєктів.

Під час зустрічі презентовано інформаційну таблицю, яка включає оперативні об’єднані дані про об’єкти, де проводяться роботи, донорів та поточні потреби і можливості розміщення ВПО усіх партнерів.

«Ми вдячні нашим міжнародним партнерам за плідну співпрацю, єдність і підтримку. Разом зі світовою спільнотою, небайдужими людьми ми зможемо впоратися з цими викликами. Все буде Україна!», – зазначила Люмила Сірко.

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора