ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Нарада

Дата: 29.07.2022 10:43
Кількість переглядів: 93

 

  Вчора 27 липня  базі КНП «Верховинської багатопрофільної лікарні» Верховинської селищної ради відбулася робоча зустріч за участі директора департаменту охорони здоров’я ОДА Ігора Дмитренка, першої   заступниці голови РВА Світлани Уршеджук, заступниці голови селищної ради Оксани Чубатько, директорки Верховинської багатопрофільної лікарні Галини Кікінчук і представників галузі медицини.

Однією із головних тем порядку денного стало питання відповідності закладів медичної галузі вимогам контрактування з Національною службою здоров’я України та аналізу створення госпітальних округів з визначенням медичних кластерів та надкластерів.

Також на нараді йшлося, про необхідність  наближення всіх медичних послуг до пацієнтів і зробити їх максимально якісними. Для цього, варто удосконалювати лікувальну мережу закладів охорони здоров'я  Верховинського району та відповідати всім вимогам сьогодення.

Фото без опису

 

В ході зустрічі Світлана Уршеджук  наголосила на важливості збереженні усіх напрямків галузі медицини, що зараз надаються в високогірному районі пацієнтам, наголошуючи на специфіці гірської місцевості, складності та важкій прохідності карет швидкої допомоги від пацієнта  до медзакладу з сільських віддалених населених пунктів нашої місцевості. Поряд з цим,  посадовиця  зазначила, що в умовах воєнного стану в районі додатково проживає значна кількість внутрішньо переміщених осіб, котрим також потрібно забезпечити надання якісних медичних послуг згідно власних потреб.  

Наостанок Світлана Ярославівна  висловила вдячність обласній владі, департаменту охорони здоровя ОВА за розуміння проблематики специфіки роботи медичної галузі району, підтримку та співпрацю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора