ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Продовжуємо допомагати родинам, котрі тимчасово проживають в Верховинському районі в період воєнного стану та активних бойових дій на окупованих територіях держави

Дата: 25.07.2022 10:38
Кількість переглядів: 141

 

Фото без опису

 

  Голова районної військової адміністрації Василь Бровчук відвідав соціальні заклади де проживають внутрішньо переміщені багатодітні сім´ї, зокрема, в селах Яблуниці, Криворівні та Верхньому Ясенові.

 Поспілкувавшись з родинами  переселенців  Бровчук Василь Петрович  передав допомогу  від Червоного Хреста, що напередодні отримала районна військова адміністрація для потреб соціальних закладів району,  а саме -  це продуктові набори , набори постільної білизни та посуду,  засоби гігієни, тощо.

 Резюмуючи візит до соцзакладів голова району зазначив, що завдання влади всіх рівнів полягає в забезпеченні комфортних умов проживання та перебування в тилових областях, зокрема  у Верховинському районі.

«Завдяки щоденній клопіткій праці як міжнародних так і внутрішніх донорів,громадських організацій  і волонтерів ми  всі разом  намагаємось організувати  проживання громадян з окупованих територій  в нашому району на базі соціальних закладів на рівні домашнього затишку і комфорту»-  сказав Василь Бровчук.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора