ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Оновлений кабінет з новітнім флюорографом з цифровою обробкою зображень ФЦОЗ-12 розпочав прийом пацієнтів на базі Верховинської поліклініки

Дата: 13.07.2022 11:04
Кількість переглядів: 103

 

Наявність нового флюорографу на базі  «КНП  «Верховинської  багатопрофільної лікарні" Верховинської селищної ради – справжня подія. Попереднє обладнання вже давно відслужило своє. Сьогодні фахівці демонструють можливості  сучасного апарату - який зручний у використанні і вже функціонує  у  оновленому  рентгенологічному кабінеті. Тепер обстеження можна пройти швидко і безпечно, одразу отримавши результат.

 Це стало можливим завдяки сприянню народного депутата України Володимира Тимофійчука та підтримки з боку обласної влади.

 На урочисту подію – відкриття новітнього рентген апарату завітали -депутат Верховної Ради України Володимир Тимофійчук, директор департаменту  охорони здоров’я ОДА Ігор  Дмитренко,  голова  районної військової адміністрації Василь Бровчук, голова селищної ради Василь Мицканюк, голова районної ради Юрій Філипчук, директор «КНП  «Верховинської  багатопрофільної лікарні" Верховинської селищної ради Галина Кікінчук, директор КНП «Верховинський центр первинної медико-санітарної допомоги» Світлана Шкіряк, медичні працівники закладу.

 Церемонію відкриття розпочав настоятель церкви Успіння Пресвятої Богородиці отець Юрій з Господньої молитви та освячення рентген кабінету.

 Опісля від посадовців лунали слова подяки та привітань з нагоди такої довгоочікуваної події.

Як зазначив голова РВА Василь Бровчук, дана подія для нашого району має особливе значення. Адже пройти обстеження тут на місці і отримати точний миттєвий результат зможуть, як жителі району так і тимчасово переміщені громадяни, які в умовах війни змушені шукати прихистку в нашому районі і представники ЗСУ.

 Василь Петрович подякував Збройним Силам України за їхній захист, народному депутату України за суттєву допомогу, керівництву області за підтримку та сприяння, і всім медикам, які самовіданно працюють для збереження здоров’я наших громадян,  привітав присутніх з релігійним святом, побажав всім швидкого завершення війни, миру і Божої підтримки.

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора