ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

7 липня в Україні відзначають День працівника природно-заповідної справи України, вшановуючи тих, хто стоїть на варті національних природних ресурсів

Дата: 07.07.2022 09:59
Кількість переглядів: 242

Фото без опису

Заповідна справа – це важливий напрямок природо-охоронної діяльності, покликаний зберігати та дбайливо використовувати унікальні та типові куточки природи. Заповідання природних територій є найбільш ефективним інструментом збереження природного багатства, саме тому розвиток заповідної справи визнано одним з найважливіших пріоритетів державної політики.

Шановні працівники природо-охоронних установ! Ви  щодня сприяєте збереженню природних цінностей та культурної спадщини рідного краю, розвитку екологічних знань в суспільстві. Завдяки Вам українські ліси, заповідники і національні парки, а також природні пам’ятки залишаються недоторканими, зберігаються для наступних поколінь і дозволяють нам дихати чистим, свіжим повітрям. Вашими зусиллями проводиться контроль над відновленням ландшафтної і біологічної різноманітності.

Дякуємо вам за вашу щоденну, щиру, самовіддану працю. Бажаємо Вам міцного здоров’я, успіхів та наснаги!

 Шанувати, берегти  природу повинна кожна людина незалежно від своєї професії. Збереження об’єктів природно-заповідного фонду завдання державної важливості. Від цього залежить майбутнє нашої нації, її процвітання і довголіття.

Охороняючи біорізноманіття,- ми охороняємо природу!

Зберігаючи природу як основу нашого буття -  ми збережемо нашу КРАЇНУ!

СЛАВА УКРАЇНІ!

 

Голова районної державної

адміністрації – начальник районної

військової адміністрації                                            Василь БРОВЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора