ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини

Дата: 08.07.2022 12:30
Кількість переглядів: 120

 

 

Фото без опису

Сьогодні під головуванням голови районної державної адміністрації - начальника військової адміністрації Василя Бровчука відбулось чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини райдержадміністрації.

            На засідання комісії було розглянуто питання довлаштування до дитячого будинку сімейного типу Бойчук С.В. та Рубаняка О.О. на виховання та спільне проживання дітей, позбавлених батьківського піклування.

Питання детально вивчено  працівниками служби у справах дітей райдержадміністрації, обговорені присутніми членами комісії та запрошеними та відповідно прийнято рішення, що спрямоване на недопущення порушень у сфері захисту прав та законних інтересів дітей.

Підводячи підсумки засідання голова райдержадміністрації-начальник військової адміністрації Василь Петрович  наголосив, що кожна дитина має право на соціальну підтримку та захист з боку держави. Діяльність комісії з питань захисту прав дитини спрямована на координацію зусиль установ та організацій району у сфері реалізації державної політики щодо соціально-правового захисту дітей, запобігання дитячій бездоглядності та безпритульності, раннього соціального сирітства.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора