ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Продуктивні набори від Чеської гуманітарної організації «Людина в біді» передані в соціальні заклади району для внутрішньо переміщених осіб

Дата: 08.07.2022 12:14
Кількість переглядів: 96

 

  Фото без опису

 

  Нещодавно представники благодійної організації   «Людина в біді» передали Верховинській військовій адміністрації продуктові набори для потреб людей, котрі тимчасово знайшли прихисток в соціальних закладах на теренах району.

 

    Голова РВА Василь Бровчук передав гуманітарний вантаж головам територіальних громад для потребуючих і зазначив –

 «Завдяки допомозі міжнародних організацій та благодійних фондів у нас є можливість допомагати  і підтримувати як  військовослужбовців та і  людей, котрі постраждали від війни. У цей складний час ми повинні своєю увагою  максимально підтримати всіх, хто тимчасово проживає в нашому районі. Турбота про них є нашим  прямим обов’язком. Вкотре щиро  дякую всім  організаціям і благодійним фондам за допомогу і вашу працю. Ми спільно працюємо задля однієї мети- перемоги».

 

       Додамо, Чеська міжнародна гуманітарна організація почала місію в Україні у серпні 2014 року. Організація займається допомогою внутрішньо переміщеним особам та населенню, які постраждали від бойових дій в Україні.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора