ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Світлана Онищук привітала випускників Університету Короля Данила із отриманням дипломів

Дата: 08.07.2022 09:50
Кількість переглядів: 120

 Учора в Університеті Короля Данила відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам вузу, а також фахового коледжу УКД та ІФФКК коледжу імені С. Граната.

Не дивлячись на те, що в Україні триває війна, понад 600 випускників, - а це бакалаври, молодші спеціалісти та фахові молодші бакалаври, отримали свої путівки у життя.

Розділити радість завершення навчання року та нового життєвого старту з рідними та близькими студентів завітала і голова обласної державної адміністрації – начальник обласної військової адміністрації Світлана Онищук.

«При отриманні свого диплому про вищу освіту я переживала водночас і хвилювання, і радість. Однак, ці відчуття не порівняти із тими, які сьогодні відчувають наші випускники, адже вони пережили і випробування пандемією ковіду, і повномасштабною війною - сказала у вітальному слові очільниця області. - Але завдяки нашим захисникам - героїчним Збройним силам України - ви змогли завершити навчання та отримати дипломи. Я хочу побажати вам знайти себе і свою стежину в житті. Нехай жодні перепони не завадять втілити мрії та реалізувати себе у цьому надзвичайно складному, але такому цікавому та глобалізованому світі! Мирного неба всім нам і якнайшвидшої Перемоги».

Додамо, що цього року Університет Короля Данила відзначає 25 –річчя з часу заснування. За ці роки років УКД закінчили майже 30 тисяч студентів. Заклад динамічно розвивається, готуючи фахівців у галузі юриспруденції, економіки, архітектури, будівництва, дизайну, ІТ-технологій, журналістики, музичного мистецтва, богослов’я.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора