ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова районної військової адміністрації Василь Бровчук привітав поліцейських Верховинщини

Дата: 05.07.2022 09:50
Кількість переглядів: 141

 

Фото без опису

 

  У день  професійного свята, 4 липня, у Верховинському районному відділі поліції урочисто привітали особовий склад та нагородили кращих працівників правоохоронних органів.

 Із професійним святом поліцейських району вітали представники районної  влади - голова районної військової адміністрації Василь Бровчук та  голова районної ради Юрій Філипчук.

 

     «Шановні працівники та ветерани Національної поліції України!

Ви щодня з честю виконуєте свій службовий обов’язок, охороняєте життя та спокій наших громадян, стоїте на сторожі закону.

Я впевнений, що ваші ряди будуть все більше поповнюватися молодими, досвідченими і самовідданими людьми, які вирішили присвятити своє життя справі справедливості, совісті та честі.

Від щирого серця бажаю вам міцного здоров’я, миру, злагоди, вірності службовому обов’язку та успішної служби на благо Українського народу!

Нехай ваші трудові будні будуть спокійними, а в сім'ях панує мир і любов.

Перемоги нам усім та мирного неба! Слава Україні!» - сказав Бровчук Василь Петрович.

 

 

 

Довідково: День Національної поліції України було встановлено у 2015 році після ухвалення Верховною Радою Закону «Про Національну поліцію». У 2016-2017 роках свято відзначалося 4 серпня – у день, коли цей закон підписав Президент. З 2018 року День Національної поліції відзначається 4 липня – у день, коли у Києві на Софійській площі прийняли присягу перші патрульні поліцейські.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора