ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З перших днів війни Центр соціально-психологічної допомоги у Верховині став другою домівкою та надійним прихистком для людей з окупованих територій.

Дата: 04.07.2022 09:38
Кількість переглядів: 195

 

З метою організації надання допомоги внутрішньо-переміщеним особам, які проживають на базі соцзакладу голова районної військової адміністрації Василь Бровчук та перша заступниця голови районної військової адміністрації Світлана Уршеджук відвідали Центр соціально-психологічної допомоги і передали гігієнічні набори (засоби особистої гігієни, підгузники, шампуні ,мила тощо) та дитячі іграшки для діток переселенців.

Посадовці спільно з директоркою даного Центру Наталією Пониполяк ознайомилися із умовами проживання та проблемними питаннями закладу. Також мали змогу поспілкуватися із внутрішньо переміщеними людьми та працівниками Центру.

Василь Петрович зазначив, що пріоритетним завданням влади стоїть питання створити максимально комфортні умови для довготривалого перебування внутрішньо переміщених людей у районі. «Знаю, що кожен з вас мріє про повернення додому у власні оселі, вірю,що в недалекому майбутньому так і буде. Робимо все можливе, щоб умови перебування в нашому районі були максимально домашні і затишні»

Зазначимо, станом на 1 липня у соціальному Центрі проживає понад 40 людей, з них 12 дітей. Проживання на базі Центру соціально-психологічної допомоги є безоплатним для певних категорій людей.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора