ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Світлана Онищук: Від професіоналізму державних службовців, їхньої відповідальності залежить розвиток Прикарпаття

Дата: 24.06.2022 10:21
Кількість переглядів: 140

  

23 червня в Україні відзначають День державної служби – свято тих, хто присвятив своє життя служінню українському народу. Своєю невичерпною енергією, самовідданістю справі вони розбудовують державу, формують довіру суспільства до влади.

Фото без опису

З нагоди професійного свята державних службовців Прикарпаття привітали голова обласної військової адміністрації Світлана Онищук та голова обласної ради Олександр Сич.

«Обравши професію державного службовця, Ви стали на нелегкий шлях – відповідальності за добробут людей і майбутнє нашого краю та держави загалом. Адже саме від Ваших виважених і професійних рішень, нових підходів та відповідальності залежить соціально-економічний та культурний розвиток Івано-Франківщини, – зазначила керівниця області. – Сердечно бажаю всім здоров’я, любові, благополуччя, а також успіхів у Вашій професійній діяльності. Нехай Ваші вчинки будуть мудрими, а щоденна робота викликає повагу та довіру прикарпатців».

Світлана Онищук наголосила, що особлива роль випала на держслужбовців у час воєнного стану. Чимало із них перебувають у рядах територіальної оборони та на передових рубежах, де сьогодні вирішується доля України, тим самим наближаючи світлий День Перемоги. Так, 20 державних службовців області сьогодні виборють майбутнє України у зоні проведення бойових дій.

Серед державних службовців сьогодні й чимало волонтерів. Вони також зранку до ночі працюють у складських приміщеннях, куди звідусіль прибуває гуманітарна допомога, якою забезпечують внутрішньо переміщених людей на Прикарпатті, а також потребуючих у зоні бойових дій.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Учасники зібрання хвилиною мовчання вшанували пам’ять Героїв-прикарпатців, які віддали свої життя за незалежність України, виборюючи Перемогу над московською ордою.

За сумлінну багаторічну працю та особистий внесок у державотворення працівникам обласної державної адміністрації та райдержадміністрацій вручили медалі «За заслуги перед Прикарпаттям», а також грамоти.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора