ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Хресний Шлях» - творча виставка майстрині Ганни Білак

Дата: 24.06.2022 10:16
Кількість переглядів: 177

 Фото без опису

Відбулося відкриття виставки вишивальниці, членкині ГО «Спілка художників та майстрів декоративно-прикладного мистецтва Верховинщини» Ганни Білак під назвою «Хресний Шлях».

Настоятель храму Успіння Пресвятої Богородиці отець Юрій благословив відкриття вишиваної виставки та акцентував увагу на те, що зараз, як ніколи раніше для здобуття перемоги над нашим ворогом, ми повинні об’єднуватися в єдину, духовну, молитовну родину, тому що тільки у міцній вірі з Господом ми вкотре переконуємося, що життя перемагає смерть, а світло – темряву, Україна обов’язково здолає ворога, адже правда і справедливість завжди сильніші.

Також багато слів вдячності лунало від всіх представників влади, майстрів і майстринь району, гостей та поціновувачів мистецтва, які ознайомилися з працями вишивальниці. Присутні побажали пані Ганні духовного натхнення, багато років творчої праці, здоров´я, благополуччя, щоб «Хресний Шлях» для українців та українок якнайшвидше завершився і Боже благословення зійшло на Україну даруючи Перемогу.

Зазначимо, що творчий доробок майстрині - серія вишитих картин на духовну тематику, в основі якої унікальних 14 робіт шляху страждань Ісуса Христа - останньої земної мандрівки нашого Господа Ісуса Христа.

Роботи Ганни Білак розгорнуті в історико-краєзнавчому музеї «Гуцульщина». Всі бажаючі можуть насолодитися мистецтвом протягом місяця.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора